Referenties waar we trots op zijn

  • Alles
  • Algemeen
  • Publieke sector
  • Pharma

Het case managementsysteem voor de kabinetten biedt een helder overzicht van alle binnenkomende vragen, klachten en meldingen op 1 centrale plek.

Een digitale registratie, verdeling, opvolging en verwerking van poststukken is de basis van de Postregistatie module uitgewerkt in het kader van LB365.

Het centraal beheer van unieke contact- en stakeholdersmanagementgegevens en het centraal beheer van de adviesaanvragen zijn de basis voor de implementatie van MS Dynamics 365 bij North Sea Port.

Via MS Dynamics 365 wordt een centrale registratie van inkomende en uitgaande post, alsook een volledige digitale verdeling, opvolging en verwerking van alle poststukken binnen het bestuur Sint-Truiden mogelijk gemaakt.

Dit internationale Medical Devices-bedrijf was op zoek naar advies om verschillende aspecten van hun CRM-portfolio en roadmap te beheren.

De Energiecentrale, REGent en MAW zijn 3 organisaties die verantwoordelijk zijn voor energiezuinige huizen en renovaties in Gent.

Het Europese dealernetwerk van Stas beheert de klanten van elke lokale markt en is verantwoordelijk voor de verkoop aan die klanten.