C-Clear Partners richt zich op het verbeteren van klantgerichte processen. We bereiken dit door ons te concentreren op vier pijlers: het vormgeven van de juiste klantenstrategie en het omzetten hiervan in een actieplan op basis van de juiste bedrijfsdoelstellingen. Het implementeren van klantgerichte processen en opzetten van de juiste systemen. Het beheren en verbeteren van deze processen zodra ze live zijn. Ten slotte hebben we ook een toegewijd team van ervaren consultants die onze klanten kunnen begeleiden tijdens grote CRM-implementaties.

Vormgeven

Elk bedrijf weet hoe het zijn klantenstrategie moet bepalen. Maar het vertalen van deze strategie in een duidelijk plan dat gebruikt kan worden om klantgerichte processen te implementeren, blijkt in de praktijk erg moeilijk te zijn. Om het maken van dit plan te vergemakkelijken en de klantenvisie duidelijk te krijgen, heeft C-Clear Partners een solide framework/kader uitgewerkt.

Implementeren

Van zodra de CRM-strategie, het plan en de bedrijfsdoelstellingen duidelijk zijn bepaald, zijn we in staat om de oplossing effectief ook te implementeren. We hebben zelf alle expertise om een ​​CRM-project van A tot Z op te leveren: projectmanagers, functionele architecten, change managers, technische architecten, ontwikkelaars, integratie experten.

Beheren

Van zodra een project is opgeleverd en de oplossing operationeel is, is het cruciaal om deze oplossing verder te beheren en verder te verbeteren, zodat het volledige potentieel kan gerealiseerd worden. Om dit mogelijk te maken, leveren we de vereiste kennis en technische vaardigheden om deze oplossing te ondersteunen, te onderhouden en te verbeteren. Dit wordt allemaal beheerd via een solide ondersteuningskader dat aan de specifieke behoeften kan aangepast worden.

Begeleiden

C-Clear Partners begrijpt dat het beheren van grote CRM-programma’s een expertise is die niet altijd gemakkelijk te verwerven is binnen het eigen bedrijf. Wij kunnen consultants aanleveren met de nodige ervaring en vaardigheden, die in staat zijn om sleutelposities op deze projecten in te nemen. Zij kunnen samenwerken als “interne werknemers” en gaan samen aan de slag met de eigen verantwoordelijken om ervoor te zorgen dat uw CRM-project met succes wordt opgeleverd en customer succes gerealiseerd wordt.

Onze expertise

Onze gezamenlijke ervaring in het implementeren van CRM projecten loopt over meer dan een decennium en over verschillende sectoren. Onze focus ligt weliswaar voornamelijk in de volgende sectoren: de pharma industrie, de publieke sector en de manufacturing industrie.

Pharma

De pharma industrie wordt geconfronteerd met heel wat uitdagingen: nieuwe wetgeving, toegenomen concurrentie van generieke geneesmiddelen, tekorten in budget, een toetredingsbeperking in de markt, prijsdruk, een verhoogde werkdruk van dokters, … Hoe kan CRM helpen om tegemoet te komen aan de …

Publieke sector

De publieke sector ondergaat een drastische transformatie: burgers verwachten een betere en snellere dienstverlening, beperkte financiële middelen, werkplekken die niet optimaal zijn, … Hoe kan CRM van grote waarde zijn in deze transformatie? CRM can overheden en besturen helpen om …

Algemeen

In de huidige markt zijn het vinden van nieuwe klanten, het behouden van bestaande klanten, het werken met en het managen van de juiste dealers essentiële activiteiten voor fabrikanten. Hoe kan CRM deze fabrikanten helpen? Door het dealer netwerk te integreren in het CRM platform …

Onze partners

Om het succes van onze klanten in hun respectievelijke markten te vergroten, heeft C-Clear Partners sterke partnerships opgebouwd met de belangrijkste CRM leveranciers. Onze geselecteerde CRM leveranciers zijn de beste in de markt. Dankzij deze partnerships blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het CRM-landschap. Wij zorgen ervoor dat onze klanten steeds de juiste en vooral ook toekomstgerichte producten en oplossingen krijgen.