Internationale Medical Devices bedrijf

De uitdaging

Dit internationale Medical Devices-bedrijf was op zoek naar advies om verschillende aspecten van hun CRM-portfolio en roadmap te beheren. De complexiteit van het IT-landschap en de afwezigheid van een wereldwijde governance en aanpak zorgden ervoor dat de regio’s en lokale landen verschillende tools en processen gebruikten, met als gevolg een aanzienlijke impact op de onderhoudskosten en ROI van deze investeringen.

De oplossing

Door begeleiding en advies te bieden voor verschillende salesforce.com-projecten en roll-outs, helpen we onze klant om hun langetermijn ambities te realiseren. Deze projecten omvatten onder andere de implementatie van een device tracker-oplossing voor verschillende landen, een  patiëntenbeheer oplossing met behulp van Salesforce Health Cloud die verpleegkundigen helpt bij het beheren van hun thuispatiënten, en verschillende andere initiatieven. Een van de grootste projecten is het ontwerpen en implementeren van een wereldwijde customer service oplossing.

In elk van deze rollen werken C-Clear Partners en de klant als één team om de adoptie te bevorderen en zowel platform als de nodige processen continu te verbeteren.

Deze solide samenwerking is gebouwd op wederzijds vertrouwen en toewijding en is een van onze prestaties waar we meest trots op zijn.

Geleverde diensten

Onze jarenlange samenwerking met deze klant was de basis voor een goed begrip van de industrie voor medical devices en gaf ons een goed beeld van de toekomstige uitdagingen. Door verschillende diensten aan te bieden, ontwikkelen we samen met deze klant de CRM-roadmap. Onze diensten omvatten zowel het beheren van lopende projecten, het ontwerpen van toekomstige oplossingen en zowel het ontwikkelen als implementeren ervan samen met interne resources.

Vormgeven

Ons framework, gebaseerd op een combinatie van bedrijfs-, branche- en IT-kennis, bevat alle noodzakelijke stappen, inclusief stakeholderanalyse, definitie van bedrijfsdoelstellingen, to-be-analyse, … om de nodige pijnpunten te identificeren, een solide plan te maken en de juiste KPI’s voor een CRM-project te definiëren.

Implementeren

Met behulp van onze agile projectmethodiek kunnen business, functionele en technische medewerkers als één team samenwerken. We maken gebruik van een consistente aanpak om de CRM-roadmap naar succes te vertalen, waarbij we de zaken die we doen altijd koppelen aan de bedrijfsdoelstellingen die we proberen te realiseren. Samen leveren we een CRM-platform op dat afgestemd is op de strategie van de klant.

Begeleiden

C-Clear Partners heeft verschillende consultants met het juiste niveau van expertise om onze klanten te ondersteunen bij het beheren en uitvoeren van grote internationale CRM-programma’s. Zij beschikken over de juiste vaardigheden om de nodige verantwoordelijkheden op te nemen en sleutelposities binnen deze projecten in te nemen. Zij zullen ook nauw samenwerken met de ‘interne resources’ en ook met andere CRM-integratoren of offshore medewerkers.