Charity Party 2019

Zoals jullie misschien wel weten, zet ons bedrijf zich elk jaar op verschillende manieren in om goede doelen te steunen. Maar het hoogtepunt van ons jaar is ongetwijfeld de C-Clear Charity party! En dit jaar steunen we weer een prachtig goed doel, namelijk vzw Apojo. Deze organisatie ondersteunt personen met een handicap op alle levensgebieden en zorgt ervoor dat ze weer volledig deel kunnen uitmaken van de maatschappij, door bijvoorbeeld in te staan voor leuke dagactiviteiten, alsook permanente opvang. Als je graag meer zou willen weten over Apojo, neem dan zeker een kijkje op hun website: https://www.apojo.be/.

We starten op 11 oktober wederom met een afterwork vanaf 18.00u voorzien van de nodige muziek, eten en drank. Later op de avond treedt onze C-Clear band op met heerlijke muziek uit onder andere de ’80s om vervolgens een knalfuif in gang te zetten! Dit alles vindt plaats op de Verano Beach Club, Lerenveld 35B te (2547) Lint.

Heb je wel zin in een feestje voor het goede doel? Vraag dan zeker naar onze tickets, deze verkopen we aan 6 euro.

Als je dit goed doel graag wil steunen, maar er niet geraakt op 11 oktober, kan je ook steeds een (of meerdere) steunkaart(en) kopen t.w.v. 6 euro.

Alle informatie vind je terug op ons facebook evenement: https://www.facebook.com/events/2392076857785763/.