CANCELLED – C-Chefs for Charity

Sinds de start van C-Clear Partners zijn we gebeten om ons steentje bij te dragen, door onze handen uit de mouwen te steken, financiële middelen te doneren of een evenement te organiseren.

Jaarlijks stellen we normaal met trots onze Charity Party voor, dit jaar zullen we het anders aanpakken. Daarom organiseren we dit jaar op zaterdag 24 oktober een spaghetti slag via een take-away & delivery systeem. Op deze manier kunnen we hopelijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor één van onze charity initiatieven dit jaar: De Speelhoeve.

We toveren onze CRM-consultants stuk voor stuk om naar chef-koks en delivery guys & girls voor een dag. Omdat we allemaal wel verknocht zijn aan een overheerlijke spaghetti bolognaise “uit grootmoeders” keuken, wordt dit onze specialiteit op de menu. Wat kan er beter zijn dan een warme spaghetti op een zaterdagavond wetende dat het volledige bedrag naar het goede doel gaat? En we daarenboven het milieu ook niet uit het oog verliezen door aan een biologisch afbreekbare verpakking te denken. Link naar de bestelpagina volgt snel!

Als je meer wil weten over wat De Speelhoeve juist doet, neem dan gerust een kijkje op hun website: https://despeelhoeve.be/